Zon, zon en.... ZON! ;)
Dag lieve iedereen,
Nadat we Franz Josef achter ons hadden gelaten zijn we door gereden naar Makarora. We hadden onderweg prachtig weer. Bij aankomst hebben we onze spullen afgezet, bedjes opgemaakt en onze bikiniaangetrokken.Vervolgens zijn we met de groep naar de Blue Pools gereden en hebben we daar een duik in het ijs..ijs..IJSkoude water genomen! Dat was heerlijk! Na nog even van de zon genoten te hebben zijn we terug naar het hostel gegaan en hebben we onze 'meal-deal' gegeten, namelijk saucijzen,puree en doperwten.'sAvonds zouden we eigenlijk karaoke hebben, maar iedereen was te moe, dus we hebben de microfoon laten liggen en hebben een paar biertjes gedronken en zijn toen naar bed gegaan.
De volgende morgen vertrokken we naar Queenstown. Ik keek er enorm naar uit, omdat Queenstown echt mijn stad. De weg er naar toe was prachtig! Verschillendemomenten gestopt om even een paarmooiefoto's te maken en zijn toen doorgereden naar de bungy.We hadden al voor onszelf besloten om niet te springen!We vinden het zonde van ons geld en ik moeteerlijk toegeven...de angst overheerst toch ook wel! Zie mezelf nog niet de stap zetten over dat houten plankje!Dus heb wat foto's genomen van een aantal jongens die wel de stap namen en zijn daarna doorgereden naar het Nomads hostel in Queenstown. 's Avonds zijn we met de hele groep naar de Fergburger (mensen google dit even, dan kunnen jullie nagaan hoe groot die burger was!!) gegaan en zijn we die met een heerlijk biertje op het strand op wezen eten. Was erg gezellig! Om 22.30uur zijn we met de groep naar de Worldbar gegaan en hebben we ons daar vreselijk vermaakt met de goede muziek, drank en de theepotten!Theepotten?Ja, je kunt dan een bepaald soort theepot bestellen en hangt dan met je mond aan de theepot om je drankje te drinken!
De volgende morgen hebben we uitgeslapen tot 11.00uur. We werden namelijk wakker gemaakt door de schoonmaken die niet het verschil wist tussen een prullenbak en onze coolbag & wandelschoenen. Hij vroeg namelijk of dat ook 'shit' was....Dus heb hem gauw duidelijk gemaakt dat alleen de prullenbak rotzooi was en niet onze peperdure wandelschoenen!!Wat een koekwaus! Om 12.00uur zijn we samen met Conny (Zwitserse), Amy (Engelse), Jettie en ik met de gondola naar boven gegaan en zijn we 6x met de luge wezen crossen! Was geweldig! Jettie vond mij gemeen, want ik sneed haar meerdere malen af waardoor ze uit de bocht vloog en op de kant lag..hahaha. Geweldig! 'sAvonds zijn we met de hele groep naar de Revolver gegaan waar we een gratis BBQ kregen! Was wederom weer gezellig. Die avond hebben we het niet laat gemaakt omdat mijn benen het die dag wel genoeg vonden. We lagen rond 23.30uur in bed.
Gisteren zijn Jettie en ik de heledag wezen shoppen! Dat kun je hier erg goed! Veel mooie en leuke souveniers gekocht en heb maar gelijk nog een grote tas aangeschaft want mijn kleding gaat niet meer in mijn kleine backpacktas passen! Gisteravond hebben we eindelijk voor onszelf gekookt. Want de afgelopen week hebben we geen 1x groenten gekookt. Dus hadden een heerlijke salade, gekookte aardappelen met creme fraise en saucijsjes.
Vandaag staat er weer een rustige dag op de planning. We hebben de was gedaan, zojuist nog meer souveniers gekocht en ben nu mijn laatste mailtjes aan het lezen. Vanavond zullen we het thuisfront nog even bellen. Morgen vertrekken we om 8.00uur met de STRAY bus naar de Milford Sounds. De weersvoorspellingen zijn goed...Dus wij gaan hopen dat we mooie foto's kunnen maken tijdens de cruise. We zullen die nacht overnachten in Gunn's Camp. De volgende dag vertrekken we naar Invercargill waar we weinig zullen doen. De dag erop vertrekken we naar Dunedin waarbij we door The Catlins zullen rijden. Dat is een schitterend gebied langs de kust. Ik ben daar al eerder geweest samen met Linda en Petra. Hopelijk zullen we dan ook mooi weer hebben, maar dat is afwachten...
Nou mensen, bedankt weer voor alle leuke reacties,mailtjes en smsjes!! Het aftellen begint nu langzaamaan echt voor ons...Nog maar 3 weken!! We moeten er eerlijk gezegd nog niet aan denken. Daarom genieten we hier de komende weken nog volop van al het moois!
Veel liefs van de tweeling
CHEERS!!
Super gaaf dames!!
Toch jammer dat jullie niet zijn gesprongen..
Kus
GENOEG NU, de verhalen maken ons in Bemmel té jaloers! Klinkt top meiden! En ik kan me de world bar nog goed herinneren (maar de theepotten niet!)! Enjoy X
super, super alles!
Valt me tegen hoor dat jullie niet gesprongen zijn!!!! En dat zegt iemand met hoogtevrees! Niet aftellen maar genieten van de komende weken.
Liefs van hier.
Hoi Jettie en Frida,
Geniet nog van de laatste weken. Beetje rustig aan dan gaat de tijd niet zo snel....voor jullie. (niet bestemd voor je familie:) ) Ik wens jullie, zon, zon en nog meer zon, de komende drie weken!!