Welkom op mijn Reislog!

Hoi hoi, welkom op mijn reislog

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle mijn avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf 4 augustus 2010 zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Frida

Laughing

Lieke

aaaaaaaah ik ga je missen troel!

Maris

jaaa ik ga je ook missen schat, maar we hebben voor je gaat nog een leuke verassing in petto voor je (Y)yeahhhhhhh!!!!!

Frida

haha Jettie loopt ook al zo geheimzinnig te doen!
Kan daar vreselijk slecht tegen!hahaha
Frietje gaat jullie ook enorm missen daarom wil ik dat jullie een beetje met me mee reizen vandaar deze site!

Dikke KOEZZZ

Maurits

Ik zeg!!! OEH

linda

ik ga je ni missen hoor friet.. Ga gewoon lekker met je mee!!! :D de overige 3 maanden natuurlijk wel :s Nou ik heb er echt super zin in!! Kan niet meer wachten!!

Maurits

Lekker Down Under...:d

Anneke

pas maar op frietje, ik heb me aangemeld voor de mailinglist dus ik hou je scherp in de gaten!

sjan

geweldig meisje ,je droom komt uit ! .wat spannend! .ik reis helemaal met je mee , .heerlijk achter mn pc..................liefs tante sjan

Anoesjka

Ik zal onze gesprekken via de hyves missen meid, maar ik vind het super dat je deze reis gaat maken. Ik reis de komende maanden met je mee via je reisblog.
Geniet ervan, dikke kus

Sann

Ik ga je ook missen meisje!! Maar voordat je aan die geweldige reis gaat beginnen gaan we je eerst nog verassen met iets heeeeeeel leuks;)

Liefss xxx

Leon

Nou mevrouwtjuh..

Is t bijna zo ver.. ik ben heel benieuwd naar je verhalen en zal ze allemaal lezen!!

Ik zal je missen frietje,

Kus Leoni v/d P

Paul

tja wat moet ik zeggen... missed doe ik je toch al :s
we moeten defiantly nog ff skypen voor je weg gaat!!!

Kusje uit the big apple

Jettie

Let's do it!!

Bram

Vergeet niet een vergunning vooraf te regelen voor al die gespierde Maori's die je weer mee terug neemt naar Nederland.

arikke

het is moeilijk om nog iets leuks en goeds over jou te melden alles is bijna gezegd.
maar aunty zal jou ook missen enhoop veel mooie en spannende dingen van jou te zien tijdens deze geweldige reis samen met Linda en Jettie.

dikke knuffel en kusjes Arikke

Shanna

Nogmaals, onwíjs veel plezier meis!
je moet er echt lekker van gaan genieten :-)
en ik zal zo nu en dan even op je site neuzen!
ben erg benieuwd!

Dikke kus Shanna.

Roos

Hey Friet!! Ik heb me aangemeld - laat die berichten maar komen!! Ben enorm benieuwd hoe je het gaat hebben, en zou het leuk vinden af en toe iets van je te horen! Deze oude nicht reist met je mee vanuit Bangladesh!! Nou, zoals al eerder gezegd: ENJOY ;) !!! Heel veel liefs (ook van Juan) xxx

sjan

dag lieverd , .hoop dat de vliegreis prettig is verlopen , .rust de komende dagen goed uit , .......ga er voor!!!.....ik blijf je op de voet volgen! .dikke kus

Maurice, Rianne & Loïs

We houden je in de gaten... Heel veel plezier daar!

Bert en Thea

Hoi Frida en Linda
Maak er een mooie ries van, een reis om nooit meer te vergeten!
Als het goed is zijn jullie nu onderweg of zelfs al in Nieuw Zeeland!
Gr Bert en Thea

Arikke

Lieve Frida en Linda ik kan niet wachten om van jullie wat te horen of de reis erna toe goed is gegaan.

tot gauw knuffel Aunty

Alexandra

Heey meiden!!

Wat leuk zo'n eerste reisverslag!
Mooi dat alles tot nu toe goed verloopt.
Hoop gauw weer wat leuks te kunnen lezen van jullie avontuur daar verweg in Nieuw Zeeland!!!!

Liefs Alex

tantie

Dag lieve meiden watben ik blij iets van jullie tehoren en fijn dat het allemaal zo goed is gegaan.

ik heb veel aan jullie gedacht het weer is hier ook regenachtig. heb vandaag gewerkt mensen vragen ook naar jou kan morgen vertellen dat je goed bent aangekomen..nu veel liefs van mij gr arikke

Lex

dames weet wel dat fotos ook tegen je gebruikt kunnen worden

arikke

HOi Frida wat een mooie fotos heb je al gemaakt.
Wat is het daar mooi gaat alles goed met jullie hier wel.
Gister nog even bij Lois geweest.
ze groeit goed nu genieten jullie maar lekker van het prachtige land groetjes aan Linda dikke knuffel van mij.

lex verkley

he dames hoe gaat het daar?
gaat alles naar wens, en is het wat jullie er van hadden verwacht